(în continuă actualizare)

 

  1. CĂRȚI

 

IMPULS pentru ATITUDINE – de Sam Glenn

Succesul începe de la atitudine: o perspectivă cu adevărat pozitivă și rezilientă – genul care nu îți permite să renunți – cere învățare, autoreflecție și practică din plin.

Vei găsi în paginile acestei cărți 18 principii pentru a trăi și a munci cu entuziasm și optimism – tot atâtea impulsuri de care noi toți avem nevoie zi de zi pentru a ne reîncărca bateriile.

Această carte este pentru atitudinea ta ceea ce sunt cablurile de reîncărcare a bateriei pentru o mașină

”Dacă nu-ți plac rezultatele obținută în viață drept consecințe a cee ace iese din mintea ta, atunci trebuie să schimbi ce intră în mintea ta. Lucrurile cu care îți hrăneșt mintea îți vor guverna gândirea, cee aceîți va determina atitudinea”.

O poți găsi AICI.

 

SCHIMBÂND GÂNDIREA, ÎȚI SCHIMBI VIAȚA – Brian Tracy

Descopera regulile succesului în afaceri și în viață!

Schimbând gândirea, îți schimbi viața prezintă un sistem clar și concis menit să îți dezvăluie structura mentală necesară pentru a avea succesul dorit pe fiecare plan al vieții.

Personal note: prima carte de dezvoltare personală citită de mine. Impactul asupra mea – importanța de a mă înconjura de oameni care au direcție similară cu a mea și a networking-ului cu antreprenori de succes.

”Singura parte a unei probleme asupra căreia ai control este răspunsul tău la dificultățile inerente ale vieții. Oamenii eficienți răspund în mod pozitiv și constructive la problem. Astfel ei demonstrează că și-au dezvoltat niveluri înalte ale abilității de a răspunde efficient atunci când se confruntă cu dificultăți neașteptate sau nedorite”.

O poți găsi AICI.

 

DE LA IDEE LA BANI – Napoleon Hill

Expunând, în esență, 13 pași spre îmbogățire, autorul mizează, în primul rând, pe cultivarea unei conștiințe a banilor, a unei întregi filosofii despre succes și prosperitate. Volumul de față cuprinde atât celebra lucrare De la idee la bani, cât și un ghid de acțiune, care vine în sprijinul cititorilor cu sfaturi privind atingerea și menținerea succesului.

Țineți în mâini o carte care a făcut legendă și ale cărei pagini ascund formula prosperității materiale și a împlinirii spirituale, o formulă care, desi veche, continuă să-și afirme valabilitatea chiar și în vremurile noastre moderne.

”Lipsa hotărârii este o cauză principal a eșecului. Fiecare dintre noi are o părere, dar, în cele din urmă, părerea dumneavoastră este singura care vă poate pune lumea în mișcare…..O minte hotărâtă capătă o putere extraordinară. Indecizia își are adesea rădăcinile în tinerețe. Trebuie să învățați cum să o evitați și cum să îi ajutați pe alții să o evite.”

O poți găsi AICI.

 

MAI PRESUS DE BANI – Robert Kiyosaki și Rich Dad Advisors

Afacerile sunt un sport de echipa. Cine face parte din echipa ta?

Învață cum să construiești echipa câștigătoare de la Robert, Kim si cei mai de încredere consilieri ai lor. Mulți oameni au idei de milioane. Sunt convinși că noile lor produse și servicii îi vor îmbogăți. Problema este că majoritatea habar nu are cum să îți transforme ideile de milioane în milioane de dolari. Fă cunostinta cu cei 8 consilieri financiari de la RICH DAD ai lui Robert si Kim – și descoperă motivele pentru care ei sunt cele mai de preț bunuri ale companiei.

”….și viața a devenit mai simplă. Schimbarea concentrării de pe venit pe bunuri a constituit o diferență majoră pentru mine din punct de vedere financiar….Coloana veniturilor este importantă, dar coloana bunurilor este locul în care se creează bogăția adevărată.”

Disponibilă AICI.

 

TERMINĂ CU VĂICĂREALA ȘI FĂ CEVA CU VIAȚA TA – Larry Winget

Larry Winget, supranumit pit bull-ul dezvoltării personale® și singurul vorbitor din lume care irită oamenii are un stil combativ, o abordare directă, o manieră care irită, dar cartea sa ”Termina cu văicăreala și fă ceva cu viața ta” este teribil de amuzantă. Te vei trezi râzând în hohote când ai să citești ce are de spus despre frustrarea unor oameni care refuza să-si asume responsabilitatea pentru viața lor și pentru rezultatele pe care le obțin.

”Viața este scurtă. Mult prea scurtă și se scurtează pe zi ce trece. Așa că, bucură-te de ea. Fii indulgent cu tine și caută plăcerea în viață. Încetează să fii atât autocritic și de virtuos……În fond, de ce ți-ar păsa atât de mult ce gândesc alții? Cine sunt ei să te judece? Nu alții trăiesc pentru tine – tu trebuie să-ți trăiești viața.”

O poți găsi AICI.

 

  1. CURSURI

 

MONEYSMART – Curs complet de educație financiară – Bogdan Dinu și Valentin Nedelcu

“Oare nu merit și eu? Ce fac eu greșit? Daca ei își permit astfel de extravagante, cu siguranță o pot face și eu.”

Nu îți face griji, cu toții am fost acolo.

11 lecții și 12 instrumente de lucru pentru educația TA financiară!

Acest curs te va lua de la zero și te va învăța bazele, apoi te va învăța cum sa faci un buget, cum să-ti optimizezi cheltuielile, cum sa scapi în mod optim de credite, cum să îți gestionezi eficient banii, cum să îți crești veniturile, respectiv cum să ajungi să investești eficient, atingând prosperitatea financiară.

Vei învăța practic cum să faci ca banii să lucreze pentru tine, plasându-te într-o poziție de armonie.

Investiția în acest curs o poți recupera numai după primele module doar prin simplul fapt că te scutește de sute de ore de cercetare, ani de zile de încercări eșuate și mii de euro pierduți din cauza unor greșeli simple, dar atât de comune oamenilor.

Informatiile din acest curs îți pot câștiga ani de zile de libertate … daca și aplici ceea ce vei învăța din curs 🙂

Detalii și înscriere la curs AICI.

 

  1. RESURSE GRATUITE ȘI BLOGURI

https://elearning4you.ro

https://femeiaindependenta.ro

https://stelabarbaros.com

https://stiintabanilor.ro

https://laurentiumihai.ro

https://ideisibani.ro

https://adrian.asoltanie.com