ELEARNING4YOU

Investește în tine!

Scopul elearning4you este de a răspunde nevoilor de educație continuă a adulților pentru dezvoltarea personală și profesională prin crearea de resurse e-learning adaptate și accesibile ca preț tuturor categoriilor de clienți.

CARACTERISTICILE CURSURILOR ELEARNING4YOU

Concept integral al cursurilor - acces la studiul cursului ales și la un complex de produse și servicii: articole de informare, e-book-uri, participare la întâlniri de networking cu ceilalți absolvenți și cu autorul cursului, consultanță online, consultanță face-to-face.

Aplicații practice - cursurile online conțin o serie de aplicații practice însoțite de exerciții, machete, simulări pentru înțelegerea conceptelor și formarea abilităților de învățare în domeniul respectiv.

Întâlniri face-to-face cu colegii de curs și cu autorul cursului într-un mediu informal, pentru cunoaștere, socializare, schimb de experiență.

Garanția satisfacției - Dacă nu ești mulțumit după 45 de zile de la înscriere în curs, transmite-ne și îți dăm toți banii înapoi.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

 1. Ce mi se oferă în prețul unui curs? 

  Prețul cursului este pentru un pachet integrat compus din cursul video, materialele educaționale atașate acestuia, consiliere gratuită 30 de minute pentru fiecare absolvent – la cerere prin email office@elearning4you.ro, acces la materiale de actualizare pentru fiecare curs, posibilitatea de a relua cursul și materialele educaționale ori de câte ori doriți, acces la întâlnirile de networking cu ceilalți absolvenți și cu formatorul.

 2. Cum funcționează platforma? 

  Fiecare curs este împărțit în mai multe sesiuni, pe care le poți accesa în ordinea dorită. Vei fi considerat absolvent după parcurgerea tuturor sesiunilor și realizarea tuturor activităților.

 3. Pot fi înscris la mai multe cursuri în același timp? 

  Da, te poți înscrie la mai multe cursuri în același timp.

 4. În ce oraș se desfășoară cursurile? 

  Cursurile se desfășoară exclusiv online prin intermediul site-ul elearning4you.ro, accesul fiind nelimitat în timp și spațiu.

 5. Cursurile se pot desfășura și în sala de curs? 

  La cerere, se pot organiza cursuri / ateliere de lucru / seminare sau similare pe tematica cursurilor publicate pe site. Cererea se poate transmite pe adresa de email office@elearning4you.ro.

 6. Dacă nu sunt mulțumit de curs, îmi returnați banii? 

  Da, aveți garanția satisfacției 45 de zile de la momentul achiziției unui curs, care includ atât ziua achiziției, cât și ziua notificării pentru returnarea banilor. Solicitarea returnării banilor se face în scris, prin email transmis la adresa office@elearning4you.ro.

 7. Cum plătesc? 

  Plata se face exclusiv online, cu cardul, având în vedere că este o platformă educațională online.

 8. Se poate emite factură pe firmă? 

  Da, cu condiția ca după ce efectuați plata să trimiteți un email la adresa office@elearning4you.ro prin care să comunicați datele de facturare.

 9. În ce limbă sunt publicate cursurile? 

  Toate cursurile și materialele educaționale sunt în limba română.

 10. Pot fi descărcate cursurile și materialele? 

  Lecțiile video și materialele se vizualizează exclusiv pe site, nu se pot descărca.

Suntem și pe Facebook:
 Elearning4you.ro