297 RON
 • 5 ore
 • 13 lecții
 • Acces nelimitat pe viață
 • Certificat de finalizare
 • Disponibil pe telefon și computer
 • Partajează:

  Ce vei învăța:

  Citește mai mult
 • Vei înțelege ce este cu adevărat un proiect;
 • Vei găsi cele mai bune soluții pentru rezolvarea problemelor identificate;
 • Îți vei forma abilitatea de a scrie un proiect.
 • Cerinte:

 • Ai nevoie de a decide că îți vei scrie singur cererea de finanțare.
 • Ai nevoie de un device (smartphone / laptop / tabletă) pentru vizionarea cursurilor și studierea materialelor auxiliare.
 • Descriere

  Citește mai mult

  Cursul este o succesiune de lecții prin care vei înțelege modul de construire a unui proiect, iar prin activitățile practice propuse, îți formează abilitatea de a scrie singur un proiect sau o cerere de finanțare. Vei avea acces la materiale suport pentru întocmirea unei cereri de finanțare de tip machete, pe care, dacă le vei completa pe parcursul participării la curs, vei avea proiectul finalizat la ultima lecție. Exemplele oferite în lecții și orientarea preponderent practică a cursului îți va asigura succes în scrierea proiectelor.

  Elemente incluse – ai acces gratuit la următoarele servicii:

  Citește mai mult
 • 30 de minute consultanță gratuită online în care vei primi răspunsuri la întrebările corelate cu scrierea unui proiect;
 • 1 sesiune gratuită de lucru pe tema cursului – network face to face sau online, în care beneficiezi de o activitate practică în domeniul scrierii de proiecte împreună cu alți absolvenți;
 • articole informative pe tema cursului – ești informat periodic pentru a lua deciziile cele mai bune în accesarea fondurilor nerambursabile.
 • Cui se adresează acest curs:

 • persoane în căutare de finanțări pentru dezvoltarea organizației, interesate să acceseze fonduri nerambursabile în acest sens;
 • persoane decise să scrie singure cererea de finanțare;
 • persoane interesate să facă primul pas într-o nouă carieră, cea de consultant în accesarea fondurilor.
 • FORMATOR - DANIELA DORCEA

  Citește mai mult

  Daniela Dorcea este consultant fonduri europene, manager de proiect și formator. A coordonat, a întocmit și a implementat proiecte cu finanțări nerambursabile pentru persoane fizice și juridice din 2011, de la proiecte de cateva mii de euro pana la proiecte de milioane de euro, de la proiecte de tip grant sau sponsorizare privata, pana la proiecte integrate, care includ actiuni de educatie si formare profesionala, consultanta de business, infiintare si dezvoltare de firme, organizare de campanii, evenimente de internship, vizite de studiu ori job shadowing, plasare pe piata muncii si multe alte actiuni pentru diferite tipuri de grupuri de persoane vizate de proiecte. Este permanent preocupată de autoperfecționare și autodepășire în domeniile în care activează, fiind orientată spre beneficiile partenerilor și ale clienților, astfel încât aceștia să își atingă obiectivele.

  Structura cursului - lecții

  Modul 1 Modul
  Lecția 1 Introducere
  Lecția 2 Ce este un proiect?
  Lecția 3 Etapele pregatirii proiectului
  Lecția 4 Analiza de nevoi - identificarea problemei
  Lecția 5 Stabilirea ideii de proiect
  Lecția 6 Obiectivul general și obiectivele specifice ale proiectului
  Lecția 7 Grupul țintă si rezultatele proiectului
  Lecția 8 Realizarea parteneriatelor
  Lecția 9 Planificarea activităților și alocarea resurselor
  Lecția 10 Relevanta si justificarea proiectului
  Lecția 11 Bugetul proiectului
  Lecția 12 Intocmirea bugetului proiectului
  Lecția 13 Concluzii
  Ce spun cursanții noștri?

  Testimoniale

  Dna Dorcea Daniela a dat dovadă de profesionalism în managementul proiectului, reușind cu succes să coordoneze activitatea celor trei parteneri astfel încât să se deruleze la timp, prin asigurarea unui management tehnici și financiar eficient și riguros, ceea ce a condus la depășirea indicatorilor asumați prin cererea de finanțare. Dedicarea și comportamentul său pentru obiectivele formării profesionale stabilite în proiect au fost deosebite, doamna Dorcea Daniela implicându-se activ în stabilirea și monitorizarea standardelor de calitate în desfășurarea programelor de formare profesională.

  M. Rotar - președinte ONG

  Asigurarea exemplară a managementului proiectului, dovedită de atingerea tuturor indicatorilor asumați, a fost facilitată de punerea în valoare a expertizei acumulate anterior derulării acestui proiect și o cunoaștere profundă a tuturor informațiilor necesare, atât cele strict legate de proiect, cât și cele de ordin general. Aplicarea acestora în contextul potrivit a fost facilitată de meticulozitatea, perseverența și impunerea exigențelor într-o formă asimilabilă, dovedite consecvent pe parcursul colaborării.

  R. Mandache - vicepreședinte ONG

  Doamna Dorcea Daniela s-a evidențiat ca un colaborator cu un nivel foarte ridicat de expertiză și dedicație în domeniile managementului de proiect și al formării profesionale, dovedind abilități de comunicare, organizare, leadership, spirit de echipă, capacitate de decizie și asumarea responsabilității.

  F. T. - administrator SRL

  Am participat la cursul de scriere a proiectelor, prezentat de doamna Dorcea și pot spune că fiecare minut al prezentărilor a meritat tot efortul! Prezentările sunt clare, pline de exemple practice, întregul curs urmărește cu consecvență obiectivele specifice și te simți provocat să continui. Atât pentru dezvoltarea personală cât și pentru dobândirea unei bune experiențe cu scopul creării de proiecte, acest curs merită să fie parcurs!

  T. Brașov -